2011-03-02 16:05:55• hírek • Szatmár.ro

A Piramida-teremben lesz az esküvői kiállítás

A Batizi úton található elegáns teremben lesz a Wedding Expo.

Március 4 és 6 között a Batizi út 49 szám alatt található Piramida esküvő-teremben kerül sor a Showtime Entertainment Factory által szervezett nagyszabású Wedding Expo és Bridal Showra.

A rendezők szeretnének minél nagyobb számú közönséget a helyszínre csalogatni, ezért a városunkból érkező kiállítók a legjobb ajánlatokat hozzák el a rendezvényre. A kiállítók bemutatják a legújabb menyasszonyi ruha-kollekciókat, vőlegények számára öltönyöket valamint esküvői kiegészítőket és estélyi ruhákat.

Az esküvőszervezők bemutatják mesteri szintre emelt teremdíszítő tudományukat, a cukrászüzemek legcsodálatosabb tortáikat és sütemény-különlegességeiket, a fotó-videó stúdiók pedig a legeredetibb meghívókat és albumokat hozzák el magukkal. Az esemény palettáját bővítik még a zenészek és zenekarok, éttermek, esküvői sátrak és nem utolsó sorban az utazási irodák, akik a legjobb nászút-ajánlatokkal jelennek meg a kiállításon.

Minden ünnepi esemény egy különleges alkalom, ezért a kiállítók olyan csomagokat állítanak össze erre a rendezvényre, hogy mindenki megtalálja a számára elérhető szolgáltatásokat, elősegítve azt, hogy az álomesküvő valósággá váljon.


A rendezvény plakátja
A rendezvény plakátja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: